Schade

Logo provincie Noord Brabant Logo waterschap Aa en Maas Logo De Vaart

Schade

Combinatie de Vaart bereidt de werkzaamheden zorgvuldig voor en werkt volgens een strikt veiligheidsprotocol.  Dit protocol geldt voor de eigen medewerkers, onderaannemers en toeleveranciers. De projectmedewerkers zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Ondanks deze voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat u schade door de bouwwerkzaamheden ten behoeve van het project N279 Noord ondervindt. U kunt dit bij ons melden.

Belangrijke informatie

Het is noodzakelijk dat u op het schadeformulier de volgende gegevens vermeld:

  • Uw persoonlijke gegevens;
  • Hoe en in welke omstandigheden de schade is ontstaan;
  • Een duidelijke omschrijving van de situatie (voorzien van foto’s);
  • Eventuele getuigenverklaringen.

Indienen schadeformulier

Het schadeformulier kunt u hier downloaden. U kunt de schademelding indienen bij Combinatie de Vaart.

Combinatie de Vaart
T.a.v. Schadeloket
Het Zuiderkruis 9c
5215 MV ’s-Hertogenbosch
info@combinatiedevaart.nl

Zodra wij het schadeformulier hebben ontvangen, krijgt u een schriftelijk bevestiging waarin een schadenummer en uw contactpersoon wordt genoemd.

Schade afhandelen

Uw schademelding wordt onderzocht door Combinatie de Vaart. Om te bepalen of er verband is tussen de werkzaamheden en de schade, kan er een schade-expert worden ingeschakeld. Deze expert onderzoekt ook de hoogte van de schade.

Als er door de schade-expert is vastgesteld dat de schade door toedoen van de werkzaamheden van Combinatie de Vaart is gebeurd, dan herstellen/vergoeden wij deze schade.

Wij streven ernaar om uw schade binnen aanvaardbare tijd af te handelen. Het kan echter voorkomen dat de afwikkeling meer tijd in beslag neemt. Wilt u weten wat de status van uw schadeafhandeling is? Neem u dan gerust contact op met uw contactpersoon. Hij/zij is er voor u.