Veelgestelde vragen

Logo provincie Noord Brabant Logo waterschap Aa en Maas Logo De Vaart

Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan via het reactieformulier contact met ons op of stuur een e-mail naar: info@combinatiedevaart.nl. Wij helpen u graag verder.

Welke procedure volg ik bij schade ten gevolge van de N279 Noord werkzaamheden?

Indien u meent schade te ondervinden door de werkzaamheden aan de N279 Noord meldt dit dan a.u.b. bij ons middels het schadeformulier.

Welke hinderbeperkende maatregelen zijn er genomen?

  • Wij starten direct met de aanleg van de nieuwe parallelweg;
  • De aanvoer van materialen gebeurt 65% per schip en via de bestaande loskades en transportbanden;
  • Wij scheiden het lokale bouwverkeer van het reguliere verkeer door de aanleg van een aparte rijstrook tijdens de aanleg van de noordbaan;
  • De aanvoer van materialen over de N279 gebeurt buiten de spits.

Waar vinden de werkzaamheden plaats?

Wij werken op diverse plekken tegelijk. Klik hier voor de exacte planning.

Wat levert de wegverbreding van de N279 Noord mij op?

Met 2×2 rijstroken is de weg veiliger, verbetert de doorstroming van het verkeer en neemt het sluipverkeer in de dorpen af. Daarnaast krijgt het omliggende landschap een impuls door onder meer de ontwikkeling van het Dynamisch Beekdal en de aanleg van een directe fietsverbinding langs het kanaal van Veghel naar ’s-Hertogenbosch.

Tot wanneer duren de werkzaamheden?

De N279 is met 2×2 rijstroken beschikbaar op 31 december 2016. In de maanden januari en februari 2017 zetten wij de laatste punten op de -i voordat de weg wordt opgeleverd aan provincie Noord-Brabant.

 

Blijft de N279 tussen ’s-Hertogenbosch en Veghel open gedurende de wegwerkzaamheden?

Ja, de N279 blijft altijd open voor verkeer. Op uitzondering van een aantal weekendafsluitingen na waar een omleidingsroute geldt.  Deze omleidingsroutes zijn aangegeven op onze website en op locatie met gele borden.