Ongelijkvloerse kruising De Brand open voor verkeer

Logo provincie Noord Brabant Logo waterschap Aa en Maas Logo De Vaart
31 augustus 2017

Vanaf zaterdag 2 september is de ongelijkvloerse kruising ter hoogte van bedrijventerrein De Brand open voor verkeer. Daarmee is de laatste ongelijkvloerse kruising op de N279 Noord open en is bedrijvenpark de Brand via twee toegangen ontsloten. Aansluiting de Eenhoorn was vanaf eind januari afgesloten en wordt twee maanden eerder opengesteld dan gepland.

Met de nieuwe toegang heeft verkeer vanaf De Brand een directe baan richting Utrecht. Verkeer van en naar Veghel verloopt via de Beusingsedijk. 

Nachtafsluiting rotonde Beusingsedijk
Van maandag 4 tot en met 8 september vinden er dagelijks van 20.00 – 06.00 uur afrondende werkzaamheden plaats aan de toegang bij de Beusingsedijk. Zowel de rotonde Beusingsedijk als de afrit N279 Den Dungen vanuit Veghel zijn dan afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en landbouwverkeer hebben doorgang via het fietspad. Verkeer wordt omgeleid via bebording.

Omleidingsroute
Verkeer vanaf De Brand richting ’s-Hertogenbosch wordt omgeleid via de Eenhoorn.
Verkeer vanaf De Brand richting Veghel wordt omgeleid via de Eenhoorn richting ’s-Hertogenbosch, de Lambooijbrug en de Maastrichterweg richting Veghel.
Verkeer op de N279 van en naar Rosmalen/Berlicum wordt omgeleid via de Runweg, Hoogstraat, Hasseltsedijk en Wamberg.

Klik hier voor de omleidingskaart.

N279 Noord
In opdracht van provincie Noord-Brabant realiseert Combinatie de Vaart de verbreding van de N279 Noord tussen ’s-Hertogenbosch en Veghel. Voor meer informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes: www.werkenaann279noord.nl